Haarextensies

Bij Van Pelt Kappers in Dubbeldam kunt terecht voor de beste haarextensies die er zijn, de extensies van Great Lengths.

De extensies zijn in vele kleuren en structuren beschikbaar, zodat de kleur en structuur zo goed mogelijk met uw eigen haren overeen komen.

Voor informatie, uitleg en/of prijzen kunt u terecht in onze salon.


Great Lengths

Haarverlenging en volumevergroting wordt sinds verschillende jaren reeds toegepast. Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode. De stichter van Great Lengths had zich tot doel gesteld de bestaande systemen te verbeteren en een blijvend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging voor fijne en delicate haren. Tijdens hun research en labo -onderzoek hebben de ingenieurs van Great Lengths er zich op geconcentreerd om de zwakke punten, bij bestaande haarverlengingstechnieken, uit te filteren en te vervangen door de meest optimale voorhanden zijnde oplossing.

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, gecombineerd met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat, hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald heeft en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting. Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld.